REN Sweden

 

 

 

REFERENSER

 

Här kommer några referenser från experter och användare:

 

"REN ger mig möjlighet att arbeta vid datorn under längre tid,

eftersom den lindrar de besvär jag annars lider av pga

strålningen. "

Saara Saukko, Landskapsarkitekt och författare

 

 

EN UTVÄRDERING AV Institute of Natural Medicine

”Vi är mycket säkra på test-resultaten, det här är ett väldigt enkelt och effektivt sätt att skydda människor från elektromagnetisk strålning.”

Ulla Hakemayer

Springe, Germany

 

 

UTVÄRDERING AV DOKTOR NIKOLA VIDOV

“The follow-up of the statue of the subjects with the use of REN,

show a clear and positive health improvement.”

"REN protecting device reduces or stops the change of skin resistance of all the volunteers in exposures from 1/2 to 8 hours, regardless whether they were aware or not of the goal of tests (80% of the subjects were not informed of the protection against the radiation).

Nikola Vidov, D.Sc.

NeuroPsychiatrist

BITOLA, Republic of Macedonia

 

 

REN visar sig utgöra ett bra kroppsskydd.

Min elöverkänslighet har inte försvunnit men

jag kan nu vistas i miljöer som tidigare

medförde stora fysiska och kognitiva besvär.

Anneli B. N.

 

”…en vecka innan kirurgin blev jag konfronterad med REN. Den lilla ”mojängen" tar ingen plats och jag var övertygad om att den i alla fall inte kunde skada så när jag erbjöds att ”husa” den var det ingen tvekan förutom att jag väl inte precis trodde på själva grejen. Jag är på väg att ändra uppfattning:

Sen”grejen” kom i huset sover jag vettigt, jag mår så bra att jag tittar framåt med tillförsikt. ”

Sven S.

 

Hur REN hjälper mej!?

Förut kunde jag sitta vid datorn (ej trådlös) ungefär 15 - 20 min och sedan kröp det i mig av tusen myror och fjärilar. Nu sitter jag obehindrat vid datorn hur länge jag vill. Nästan hur länge jag vill för vissa dagar kan jag känna av lite obehag. Och vid kassorna i butiker har jag länge haft obehag men det går bra nu. Förut när jag körde bil så kände jag plötsligt hur myror och fjärilar invaderade mig. Och när jag kastade en blick runt mig, så såg jag masterna. Nu är det kul att kolla masterna och endå må bra när jag passerar.

Gibs

 

 

För ett år sen fick jag sömnproblem och oregelbundna menstruationscyklar. Efter att jag köpte REN har min sömn blivit väsentligt bättre samtidigt har jag fått åter fått regelbundna menstruationscyklar.

Aleksandra I.

 

 

Jag använder REN sen ett par månader tillbaka. Från början hade jag den upphängd men först efter att jag har börjat ha på mig den, så förvann min sömnlöshet och nervositet. Stort tack för erat stöd!

Vesna K.

 

 

Förutom en mer kvalitativ sömn, så upptäckte jag att jag utan några problem kunde titta på en film i två timmar. Tidigare var detta en omöjlighet för mig, jag kunde inte stå ut mer en femton minuter utan att bli svag och skakig i fötterna.

Martin B.

 

 

Jag har använt REN nu i 3 år och under den perioden har jag rekommenderat den till alla mina vänner och arbetskollegor. Jag köpte den mest i preventivt syfte, men jag känner positiva förändringar på flera plan än jag väntade mig:

-Min pollenallergi är inte lika intensiv.

-Förbättrad sömn.

David K .

 

 

"Det känns bättre faktiskt, blir inte lika nervös och orolig inombords när jag sitter vid datorn, fick inte heller huvudvärk i samma grad. Kan inte säga om jag märkt så mycket skillnad på sömnen, ifs så har jag sovit lite dåligt så kan inte göra en värdig bedömning."

Adam O.

 

 

REN för mig har den gett trygghet och lugn att jag kan skydda mig. Jag har också testat med muskeltestning att jag testar svagt när jag står vid en dator, men om jag har ren-halsbandet på mig så testar jag starkt. Jag kan alltså behålla min styrka om jag använder halsbandet.

Kristina B.

 

 

Jag har upplevt att den gör mig piggare och att jag sover bättre.

Dock har den inte hjälpt mig med min elöverkänslighet, jag har kvar

besvären av el lika kraftigt i alla fall.

Krister E.

 

 

Jag jobbar som redovisningsekonom och sitter framför datorn minst 8 timmar per dag. Innan jag kom i kontakt med REN var jag ständigt trött och utmattad. Jag visste att det hade att göra med att jag sitter framför en dator hela dagarna eftersom jag mår bättre på helgerna när jag inte är kontakt med en dator. När jag kom hem efter jobbet så var jag inget roligt sällskap. Jag var så utmattad att jag bara ville vara för mig själv. På nätterna sov jag oroligt, gnisslade med tänderna och vaknade flera gånger på natten. När jag kom i kontakt med REN bestämde jag mig för att använde produkten dygnet runt. Förbättringen började jag och även min man upptäcka, efter att jag hade den på mig i ca 1 vecka. Min man sa till mig. ”Har du inte märkt hur närvarande och pigg du är på sistone ?” Jag började fundera hur jag har mått de senaste dagarna och då upptäckte jag att jag har varit mer social, hade lust att göra något på kvällarna och att jag inte hamnade ”urkopplad” framför TV:en. Jag upptäckte även att jag sov mycket lugnare på nätterna och att jag inte vaknade på grund av att jag gnisslande. Gnisslandet har nu upphört helt och hållet.

Sandra J. T.

 

 

Jag har använt REN ett år och kan verkligen rekommendera den.

Min arbetsplats är ett stort kontorslandskap med ca 60-70 datorer och stressig miljö.

Tidigare hade jag då och då huvudvärk och trötthet och kunde känna mig stressad,

Men sen jag började använda REN känner jag mig pigg och alert.

Ibland har jag glömt ta den på mig, då märker jag direkt skillnad.

Sömnen har också blivit bättre, sover hela natten och känner mig utvilad.

Tidigare kunde jag vakna ett par gånger varje natt.

Har tidigare haft pollenallergi i många år och behövt medicinera mot det,

I år har jag ej märkt av det, kanske har REN effekt även på det.

Helt klart är jag helnöjd.

Yvonne.

 

 

Mitt resultat av REN är inte så revolutionerande som jag kanske hade hoppats på, men jag tycker ändå att jag kan se en liten förbättring, så jag har bestämt mig för att behålla den. Jag har mest haft den upphängd i lägenheten, men ska försöka komma ihåg att ta den på mig när jag beger mig hemifrån....Nu har jag hängt det om halsen och ska köra till köpcentret... hoppas jag märker skillnad.

Monika N.

 

 

Ang REN, Jag har använt en mellanstor REN ca 1 år och märker skillnad när det gäller att vara pigg helt enkelt. Jag är yrkesförare sedan många år, och märker helt klart att man klarar dagen bättre med REN

När man kommit upp i ålder en bit behöver man en energikick

Med REN behöver man ingen hälsokost som kostar en massa pengar, det räcker med detta halsband, jag är svår att övertyga med det mesta och ifrågasätter alt man försöker sälja till mej, jag fick ha min REN på prov en tid för att själv avgöra, det tag några dagar innan jag märkte skillnad, helt klart jag lämnar aldrig tillbaka den.

Håkan

 

 

 

Denna fantastiska lilla REN verkar få mig att må alldeles fantastiskt bra. Jag sover bättre än jag någonsin gjort och har ett fantastiskt lugn i kroppen på dagarna, jag som tidigare varit så lättstressad och nervös.

Annika S.

 

 

De första dagarna kunde jag inte ha på mig den mer än någon timme eftersom jag kände styrkan och fick huvudvärk och kände mig nästan yr och febrig. Jag hängde upp den i taket. Men efter några dagar så kunde jag hänga den runt halsen. Nu känner jag mig så lugn och harmonisk, inte ens den härligaste skogspromenad har kunnat få mig att må så bra.

Jag är så lycklig över att jag bestämde mig för att köpa en REN, den har förändrat mitt liv. Och min ADHD- hundvalp har blivit lugnare också. Tänk vilken skillnad det hade varit om jag hade haft min REN när jag jobbade som lärare.

Tack så mycket att ni säljer den här produkten. Jag tänker rekommendera er för mina vänner.:-)

AnnKristin Eriksson, Tiveden

 

 

"Den var bra, energin i REN är speciell och upplyftande!"

David S

 

 

"Min erfarenhet med REN är att hjärnan känns klarare - det som tidigare kändes som huvudvärk - eller snarare som ett "tryck i huvudet" har klarnat upp. Jag känner mig mindre "hjärntrött" - orkar koncentrera mig längre och är på det stora hela taget piggare."

Anna-Karin H.

 

 

När jag första gången höll REN i handen så kunde jag känna att den utger en kraftig energi. Detta väckte mitt intresse direkt.

Efter att haft den vid mig ett dygn så var jag helt övertygad:

Deta var inte bara en liten metallstav, denna metallstav altstrar en viss enegi som påverkar min kropp ganska tydligt!

Första natten sov jag knappt i 4 timmar första natten med REN och jag kände mig väldigt utvilad och pigg. Sedan försökte jag observera hur den förändrade mina vardagliga dippar. Märkte tydligt att jag inte blev lika trött på eftermiddagen,

min uthållighet att sitta framför datan hade utökats. Samma sak kände jag när jag körde längre bilturer.

Daniel T

 

 

Första 3 dagarna kände jag ingen skillnad. Blev bara yr och konstig. Men efter det svängde allt. Har nu min 6:e dag helt utan huvudvärk och migrän. Och jag kan inte minnas när jag upplevde det senast, det var många år sedan. Och sömnen har blivit mycket bättre. Mindre spänningar i kroppen. Nu vågar jag knappt tro att det är sant. Min arbetsplats har många datorer, lysrör och trådlösa nätverk. Jag har REN på mig hela tiden. Och intill sängen på natten. Jag hoppas verkligen att detta fortsätter hålla i sig. Det är ju fruktansvärt om det var strålning som höll på göra mig till sjukpensionär i unga år.

C.N.

 

Jag känner mig mycket klarare i huvudet. Kan känna mig dåsig och trött, men nu känner jag mig klarare och ”skarpare” i tankarna hela dagen och jag tycker jag är mer utvilad i huvudet på morgonen.

Peo J.

 

 

 

Här finns några vanliga frågor besvarade FAQ-Frågor & svar

 

 

 

ERBJUDANDE

Prova på REN i 30 dagar utan kostnad!

Vi har gjort en hel del otroliga påståenden på denna sida. Du kan nu utan kostnad prova på REN och verifera om dessa påståenden stämmer eller ej.

OneWeb 2012 © Copyright